Interview met Peter Senge

Peter Senge is een Amerikaanse wetenschapper op het gebied van kennismanagement en directeur van het Center for Organizational Learning aan de MIT Sloan School of Management. Op 29 mei werd Peter Senge door Margareth de Wit en Pim Pollen geïnterviewd als voorbereiding op zijn komst naar Making Shift Happen op 16 november in de Beurs van Berlage.

“Interview met Peter Senge” verder lezen

Blended, het nieuwe kwartaalmagazine voor onderwijsprofessionals

pim-pollen_nl-blended-magazine-februari-2016Blended is hét nieuwe digitale kwartaalmagazine voor onderwijsprofessionals met boordevol nieuws en interviews. Deze keer met Sugata Mitra, Eric Sheniger en Otto Scharner. En onderzoek over leiderschap van Joe Folkman en Margareth de Wit.

De wereld van het onderwijs in perspectief. Over leiderschap en professioneel veranderen. Elk kwartaal een magazine boordevol nieuws uit de onderwijspraktijk en wetenschap.

Blended is een verzameling van artikelen, filmpjes en nieuwsgaring de we willen delen met alle professionals die geïnteresseerd zijn in onderwijsveranderingen.

Wanneer u een artikel van de inhoudsopgave aan klikt komt u automatisch op de juiste bladzijde. U kan natuurlijk ook het hele nummer doorbladeren en u laten inspireren door de verschillende bijdragen vanuit de vele hoeken uit de wereld van het onderwijs.

Blended gaat over het nieuwe weten: delen van kennis en het krijgen van feedback. We zijn dan ook benieuwd naar jullie reacties en tips voor de volgende nummers.

Lees de Blended hier: Blended